Door op “ok” te klikken gaat u akkoord met het gebruik van “Google Analytics” op deze website Ok
Menu Menu
Meld schade

We helpen je graag met het verhalen van je schade.
Maak je keuze hieronder

Bel ons! 010 307 6752
Of mail ons! info@e-letsel.nl
Westplein 12-14,
3016 BM, Rotterdam
Gegevens

Laat hier jouw contactgegevens achter

Beschrijf de situatie
Bedankt!

We nemen binnen 24 uur contact op

ok

Schadevergoeding

Als je gewond bent geraakt door toedoen van iemand anders, kun je aanspraak maken op een vergoeding voor de schade die je hebt opgelopen. Dit geld is bedoeld om de kosten te dekken die zijn ontstaan door het ongeluk. Denk aan medische kosten, extra uitgaven en eventueel misgelopen inkomen. Je kunt deze vergoeding aanvragen als je letsel hebt opgelopen bij bijvoorbeeld een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout, of zelfs als je bent gebeten door een hond zonder uit te dagen of van een paard bent gevallen op een manege.

Heb je recht op een schade vergoeding?

Als je letselschade hebt door toedoen van iemand anders, heb je meestal recht op een vergoeding. Onze specialisten kijken samen met jou in het eerste contactmoment naar hoe we kunnen helpen en of je daadwerkelijk recht hebt op een vergoeding. Ze bekijken de omstandigheden van het ongeval en beoordelen de gevolgen van het letsel. Als ze denken dat je zaak haalbaar is, gaan we je helpen met de juridische stappen.

e-Letsel verhaalt voor jou kosteloos de schadevergoeding waar je recht op hebt.

De vergoeding van de letselschade

Aan de ene kant heb je materiële schade, dat zijn kosten die direct in geld zijn uit te drukken. Denk aan kosten voor huishoudelijke hulp, reparaties aan je voertuig, beschadigde kleding, reiskosten, medische kosten die niet worden vergoed, en het inkomen dat je misloopt door het letsel. Naast deze kosten kunnen er ook andere kosten zijn. Al deze kosten vormen samen de letselschade. Het is belangrijk dat de verantwoordelijke partij deze financiële schade vergoedt.

Aan de andere kant heb je immateriële schade, dit zijn niet-financiële gevolgen van het ongeval. Denk aan ongemak, verdriet en pijn. De vergoeding hiervoor heet smartengeld. Smartengeld is een tegemoetkoming voor de niet-financiële gevolgen. De hoogte ervan hangt af van factoren zoals de ernst van het letsel, leeftijd en arbeidsongeschiktheid.

Wanneer heb ik geen recht op vergoeding?

Als niemand anders aansprakelijk kan worden gesteld voor je letselschade, of als er sprake is van verjaring, heb je geen recht op een vergoeding. Je kunt letselschade tot 5 jaar na het ongeval claimen. Twijfel je of je claim kans maakt? Neem dan contact op met ons kantoor.

Heb je vragen?
We helpen je graag verder

a design by ttwwoo Copyright e-letsel.nl | 2023