Medische fout

 

Letselschade oplopen door een medische fout kan ernstige gevolgen hebben voor uw persoonlijke leven. Vaak is een medische fout ook psychisch zwaarder, omdat de ingreep u had moeten helpen. Onze specialisten nemen zo veel mogelijk zorgen uit handen door het bij te staan in de volledige procedure. Wij nemen de juridische procedure uit handen en helpen u op financieel en medisch vlak. U hoeft zicht alleen nog maar te focussen op het herstel.

Wat is een medische fout

Een medische fout is een fout gemaakt door een arts of andere zorgverlener die verwijtbaar heeft gehandeld. Niet te verwarren met een complicatie. Een complicatie is een risico dat altijd op kan treden bij een ingreep of operatie. Een medische fout ontstaat wanneer u letselschade heeft opgelopen na een medische ingreep. Indien er sprake is van letselschade door een medische fout, zou u de zorgverlener aansprakelijk kunnen stellen en een schadevergoeding kunnen claimen. Denkt u slachtoffer te zijn van een medische fout? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Aansprakelijkheid zorgverlener

Het aansprakelijk stellen van de zorgverlener is vaak een langdurig proces. Bij het aantonen van het verwijtbaar handelen van de desbetreffende arts komt veel kijken. Op basis van het medisch dossier beoordeelt een onafhankelijk adviseur of er daadwerkelijk sprake is van een medische fout. Samen met onze specialisten wordt er gekeken naar de slagingskans van de schadeprocedure.

Dienstverlening voor u

Wij zijn een onafhankelijk letselschadebureau die voor u door het vuur gaat. Wij werken namelijk niet voor een verzekeringsmaatschappij en zullen alleen handelen in uw belang. Het houdt dan ook niet op bij het juridisch bijstaan, maar wij helpen u zoveel mogelijk uw leven weer op te pakken. U staat er met ons namelijk niet alleen voor!

Letselschade opgelopen door een medische fout? Wij helpen u graag bij het verhalen van uw schade. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen omtrent de schadeprocedure te beantwoorden en zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Neemt contact op via het telefoonnummer 010 307 67 52 of ons online-contactformulier.

  • Specialistisch
  • Onafhankelijk
  • Volledig Kosteloos
  • Persoonlijke aandacht
  • Contact binnen een werkdag