Verkeersongeval

 

Een verkeersongeval is een nare ervaring, zeker als er sprake is van letsel. Na een aanrijding denkt u vaak direct aan uw gezondheid, u bezoekt uw huisarts of eventueel het ziekenhuis. Uw gezondheid en uw herstel staat op de eerste plaats. In de meeste gevallen is er sprake van lichte verwondingen zonder lange termijn gevolgen. Maar een ongeval kan ook grotere gevolgen hebben, namelijk blijvende arbeidsongeschiktheid of invaliditeit. Niet te spreken van de hoge kosten die dit met zich meebrengt. Deze medische kosten worden niet altijd door uw verzekering vergoed.

Een van onze specialisten neemt zo veel mogelijk zorgen uit handen door u volledig kosteloos bij te staan in de volledige procedure. Wij helpen u de totale schade te onderbouwen, komt op voor uw belangen en neemt de juridische procedure uit handen. U hoeft zich alleen nog maar te focussen op het herstel.

Wat kunt u verhalen?

Na een verkeersongeval denkt u niet direct aan welke kosten u kunt verhalen. Daarom hebben wij enkele kosten voor u op een rijtje gezet. De kosten die u kunt verhalen zijn onder anderen medische kosten, kosten voor huishoudelijke hulp, verlies van inkomen en alle schade aan uw voertuig. Ook wordt er een vergoeding betaald voor alle immateriƫle schade die is ontstaan door pijn, verdriet en ongemak.

Dienstverlening voor u

Wij zijn een onafhankelijk letselschadebureau die voor u door het vuur gaat. Wij werken namelijk niet voor een verzekeringsmaatschappij en zullen alleen handelen in uw belang. Het houdt dan ook niet op bij het juridisch bijstaan, maar wij helpen u zoveel mogelijk uw leven weer op te pakken. U staat er met ons namelijk niet alleen voor!

Letselschade opgelopen door een verkeersongeval? Wij helpen u graag bij het verhalen van uw schade. Onze specialisten zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Neem contact op via het telefoonnummer 010 307 67 52 of ons online-contactformulier.

 

  • Specialistisch
  • Onafhankelijk
  • Volledig Kosteloos
  • Persoonlijke aandacht
  • Contact binnen een werkdag