Over e-Letsel

 

e-Letsel, specialist bij letselschades

e-Letsel is een letselschadekantoor gevestigd te Rotterdam en behartigt de belangen van slachtoffers van een ongeval of ongeluk door het toedoen van een ander. Wij zijn een gespecialiseerd letselschadebureau dat u ondersteunt wanneer u net letselschade heeft opgelopen. Met ons team van specialisten houden wij ons bezig met het regelen van de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Onze juristen en specialisten nemen alle zorg uit handen en behandelen uw letselschadedossier van A tot Z. Het behandelen van een dossier begint met het eerste intakegesprek om het ongeval en uw klachten te bespreken en starten vervolgens de verhaalprocedure. Gedurende de looptijd van het dossier zal een van onze specialisten persoonlijk contact met u onderhouden om het verloop van het dossier te bespreken en uw herstel op de voet te volgen. Deze persoon zal ook uw contactpersoon zijn.

Onze letselschadespecialisten en juristen zijn zeer ervaren in het behandelen van letselschadezaken en hebben tot wel 25 jaar ervaring. Naast ervaren specialisten hebben wij ook net afgestuurde juristen die een frisse kijk op letselschadeafhandeling hebben om zo tot een goede afhandeling van een dossier te komen.

Wanneer schakelt u e-Letsel in?

e-Letsel helpt u bij het claimen van een letselschadevergoeding. In tegenstelling tot een letselschade advocaat doet e-Letsel dit volledig kosteloos. e-letsel bestaat uit een team van ervaren deskundigen en letselschade juristen die ervoor zorgen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Hoe gaan wij te werk

Step 1: Meld uw schade

Meld uw schade bij e-Letsel snel en eenvoudig via ons online claim formulier of neem telefonisch contact op met ons kantoor om uw schade te melden. Binnen 1 werkdag zullen wij de haalbaarheid beoordelen en nemen contact met uw op.

Step 2: Intakegesprek;

Na de beoordeling van uw schade nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op om alle benodigde gegevens in kaart te brengen en open wij voor u een dossier.

Step 3: Behandeling van uw schade

Met alle verzamelde informatie en gegevens zal onze specialist uw schade gaan verhalen. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, brengen de totale schade in kaart en hebben contact de verzekeraar. Wij nemen alle zorg uit handen.

Step 4: Ontvang uw schadevergoeding

Zodra de aansprakelijkheid is erkend zullen wij direct een voorschot voor u aanvragen, zodat uw kosten zo snel mogelijk gedekt zijn. Wanneer er uiteindelijk sprake is van een medische eindsituatie, zal een verzekeraar overgaan tot slotbetaling. Tot die tijd zal u voorschotten ontvangen om uw kosten te dekken.

 

  • Specialistisch
  • Onafhankelijk
  • Volledig Kosteloos
  • Persoonlijke aandacht
  • Contact binnen een werkdag