Gebitsschade

 

Gebitsschade is het letsel aan uw tanden, uw kiezen of uw kaak. Schade aan het gebit kan ontstaan bij ongevallen waarbij u een klap rondom uw gebit te verduren krijgt. In de praktijk blijkt gebitsschade vaak gepaard te gaan met ander letsel als gevolg van een ongeval. Zo komt u mogelijk bij een auto-ongeval met uw tanden op het stuur komt met letsel tot gevolg. Gebitsschade leidt vaak tot moeite met kauwen, pijn bij het praten en littekens aan de binnenkant van de mond.

Het herstel van gebitsschade brengt kosten met zich mee. Tanden helen niet vanzelf, u zult daarom naar een specialist moeten, zoals een tandarts, een orthodontist of een kaakchirurg. Kosten van deze specialisten kunnen hoog oplopen bij meerdere behandelingen. Het is mogelijk dat dit gedekt wordt door uw verzekering of, indien het letsel is veroorzaakt door een derde, de verzekering van de aansprakelijke partij.

Indien het letsel is toegebracht door de fout van een derde, dan kunt u de schade vergoed krijgen. e-Letsel is een praktijk gespecialiseerd in letselschade. Bij schade toegebracht door een derde kan e-Letsel de wederpartij kosteloos voor u aansprakelijk stellen. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie.

  • Specialistisch
  • Onafhankelijk
  • Volledig Kosteloos
  • Persoonlijke aandacht
  • Contact binnen een werkdag