Amputatie

 

Er zijn verschillende soorten rugletsel. Zo bestaat licht letsel aan de rug, maar ook zwaarder letsel aan de rug. Door een ongeval kunt u namelijk last krijgen van uw spieren in uw rug. De spieren kunnen door een verkeerde beweging of onverwachte klap oprekken en hierdoor ontstaan pijnklachten en beperkingen. Deze klachten zijn samen met nekklachten veel voorkomend en hoewel ze u in ernstige mate kunnen beperken, zijn deze klachten vaak te verhelpen door behandelingen bij een fysiotherapeut. Ook kunt u slachtoffer zijn van ernstig rugletsel. U kunt uw rug of ruggengraat breken of u kunt schade oplopen aan de zenuwen. Ernstig rugletsel kan grote gevolgen hebben op uw leven.

Herstel van uw klachten is afhankelijk van het soort rugletsel. Zwaar rugletsel gaat vaak gepaard met revalidatie of in het ergste geval zelfs een operatie. In de eerste periode van uw rugklachten is het belangrijk veel rust te nemen, niet te tillen, buigen of draaien. Over de duur van het herstel is helaas weinig te zeggen.

Heeft iemand anders bij u deze schade aan uw rug toegebracht, dan zal u in de meeste gevallen recht hebben op een letselschadevergoeding. Neem contact op met ons kantoor om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

  • Specialistisch
  • Onafhankelijk
  • Volledig Kosteloos
  • Persoonlijke aandacht
  • Contact binnen een werkdag